Екип

    Добре дошли във виртуалния офис на "Дентастил". Ние сме изключително доволни, че сте посетители на нашия сайт и се надяваме скоро да Ви посрещнем лично в клиниката ни.

    Ние от "Дентастил" се стремим да осигуряваме най-доброто в денталната медицина на пациентите си. Вярваме, че всеки човек е уникален, ето защо екипът от опитни специалисти ще се погрижи за всяка Ваша нужда от момента, в който стъпите в нашата клиника. Там ще се уверите, че основен  приоритет за нас е да Ви накараме да се почуствате спокойно и комфортно.

    Нашият персонал, модерното оборудване и приятната обстановка се съчетават, за да Ви осигурят най-високо ниво на стоматологични услуги.

    За да имате прелестна усмивка, с която да дарявате света, получете я от нас. Нека Ви покажем как можем да превърнем Вашата усмивка в УСМИВКАТА НА МЕЧТИТЕ ВИ!

 

                                                                Ваш добър дентален приятел:

                                                                                       Д-р Весела Николова и екип

 

 

 

 

ЕКИП НА ДЕНТАЛНА И МЕДИЦИНАНСКА КЛИНИКА "ДЕНТАСТИЛ":

 

Д-р Весела Николова-Манчева, общопрактикуващ дентален лекар. Завършила ФДМ на Медицинския университет град София. Специализирала обща дентална медицина.

 

Д-р Стилиан Манчев, лекар по дентална медицина. Завършил ФДМ на Медицинския университет, София,Специалност обща дентална медицина и Ортодонтия. GSM 0887 279 624

 

Никола Пелев, зъботехник с дългогодишна практика, няколко завършени майсторски степени и отличен ваятел на естествено изглеждащи керамични зъби. 

 

Ирина Сантурджиян,зъботехник с дългогодишен опит в Ортодонтията.