Зъбопротезиране

Зъбопротезиране
Запишете час за консултация тук


Корони и мостове - Колкото повече здрава зъбна тъкан е изхабена и загубена, толкова по-важно е функционалното и естетично възстановяване на съзъбието. 
С корони и мостове, т.н. неснемаема протектика могат да бъдат възстановени разрушени и липсващи зъби.


Ние предлагаме:

- Керамични корони – перфектна естетика, биопоносимост, подобна температурна характеристика като естествените зъби
- Металокерамични корони – висока стабилност, много добра естетика
- Циркониеви корони- цирконият е най-здравият безметален материал използван в съвременното зъбопротезиране.


Мостове – липсата на един или повече зъби е не само смущаващо но води и до нарушаване на функциите на целият дъвкателен орган.

Ние предлагаме керамични, металокерамични и цирконниеви мостове конструирани за стабилно, функционално, естетично и дълготрайно реконструиране на зъбите.
Частични протези
В някои случаи, съзъбието не може да се възстанови с корони или мостови конструкции. Тогава се налага изработка на частични протези. В нашия дентален офис изработваме частични протези, както от пластмаса, така и силиконови. такива.

Тотално протезиране
Изгубването на всички зъби е много сериозно болестно състояние, при което са засегнати дъвкателната функция, говора, естетиката, психиката и самочувствието на пациента, а не след дълго и храносмилателната функция. Оптималното възстановяване на дъвченето, говора, дишането, гълтането и външният вид зависи до голяма степен от подреждането на зъбите и оформянето на протезите.

Запишете час за консултация тук