Естетична стоматология

Естетична стоматологияЗапиши час за консултация тук

Малко са нещата, които успяват да придадат толкова добър ефект, колкото перфектната усмивка. Кой не е мечтал да е съвършен? Усмивката изразява красота, цвят, баланс, отразява личността и темперамента на човек.


Естетичната стоматология обхваща всички лечения, които имат за основна  цел красотата на нашите зъби и венци: избелване на зъбите, композитни възстановявания, промяна на цвета и формата на зъбите с порцеланови корони и фасети, и не на последно място подобряване естетиката на венците.


Създаването на красива усмивка изисква разбиране за симетрия и баланс в природата. Затова днес говорим за Дизайн на усмивката, който представлява набор от процедури за създаване на хармония между лицевите характеристики, структурата на лицето и устата, сруктурата и формата на венеца, цвета на зъбите, ъглите, формата и размера на зъбите. В този процес на проектиране на усмивката най-важен момент е изслушването на пациента - какви за желанията и чуствата му, тълкуване и демонстрация на естетичните и функционални резултати, които отговарят на желанията и стандартите, както на пациента, така и на стоматолога.


Няма по-добра усмивка за един стоматолог от усмивката на неговите щастливи пациенти!

Нашите персонални грижи и внимание към детайлите, ни поставят на преден план в избора за Ваш дентален дизайнер.

Независимо от стремежите и търсенията - фино козметиране на усмивката или забележими и впечатляващи резултати, ние можем да Ви помогнем да постигнете усмивката на мечтите си.

Искаш още по-хубава усмивка?

Запиши час за консултация тук